Μέτρα περιορισμού διασποράς μικροβίων! Καινοτόμες Λύσεις που προτείνει η EnaMed

Για την πρόληψη καρδιολογικών προβλημάτων! Η Καινοτόμος Λύση που προτείνει η EnaMed

Γεγονότα που αναδεικνύουν :
✓ την αξιοπιστία του και
✓ την αποδοχή
ως αξιόπιστο τρόπο ανίχνευσης αρρυθμιών σε ασθενής με συμπτώματα :
➤ ζάλης,
➤ συγκοπής ,
➤ μετά από ablation αλλά και
➤ για ασυμπτωματικούς ασθενείς (ΠΡΟΛΗΨΗ)

Μέτρα για την προστασία ασθενών από πτώση & την προστασία του προσωπικού από καταπόνηση! Η EnaMed προτείνει..

Σύστημα μεταφοράς ασθενή μέσω κυλιόμενης επιφάνειας

Αποτελείται από δυο βάσεις και μια μετακινούμενη επιφάνεια κατάκλισης.Ο ασθενής μεταφέρεται από το δωμάτιό του με την μια βάση του συστήματος που θα φέρει και την επιφάνεια κατάκλισης κι όταν εισέρχεται στον άσηπτο χώρο του χειρουργείου,ενώνονται οι δυο βάσεις και μόνο όταν η ένωση είναι σταθερή επιτρέπει την απεμπλοκή της επιφάνειας κατάκλισης και την εύκολη ολίσθησή της κι ασφάλισή της στην μέχρι πριν κενή βάση /σκελετό του φορείου,λειτουργώντας ως απλό φορείο στο οποίο θα παραμείνει ο ασθενής εντός του άσηπτου περιβάλλοντος μέχρι την είσοδο του στο χειρουργικό τραπέζι.

Τροχήλατα Νοσηλείας/ Επειγόντων / Ιματισμού - Ντουλάπες Φαρμάκων - Λύσεις Αποθήκευσης & Απορριμμάτων ! Η EnaMed προτείνει..

Τροχήλατα Ιματισμού

Τροχήλατα μεταφοράς καθαρού και ακάθαρτου ιματισμού, κατάλληλα για απαιτητικές εφαρμογές σε κλινικές και νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας. Με σκελετό κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής αντοχής. Διαθέτουν ξεχωριστές θέσεις για τον καθαρό ιματισμό και για τον ακάθαρτο ιματισμό. Με σάκο κατασκευασμένο από καραβόπανο υψηλής αντοχής με χρωματική σήμανση. Με αντιστατικούς τροχούς και χειρολαβή, για εύκολη μεταφορά.

Προϊόντα Ακτινοπροστασίας ! Η EnaMed προτείνει..

Γάντια Ακτινοπροστασίας

Προστατεύστε τον εαυτό σας κατά την διάρκεια ακτινοσκοπικών επεμβάσεων ή την προετοιμασία ραδιοφαρμάκων .
Διευκολύνουν ακόμη και λεπτεπίλεπτους χειρισμούς λχ εισαγωγή καθετήρα κατά την διάρκεια ακτινοσκόπησης , ώστε να μην θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας.
✓ Το μοντέλο RR1 (εναλλακτικά για μεγαλύτερη προστασία και το RR2) είναι για λεπτεπίλεπτους χειρισμούς λχ καθετηριασμό όπου χρειάζεται να έχετε την αίσθηση των κινήσεων.
✓ Καλύπτουν EN & ASTM πρότυπα για τα γάντια για ιατρική εφαρμογή
✓ Επιλέξτε με ή χωρίς μόλυβδο

Mε την ΕΝΑΜΕD , και με το εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό μας διερευνούμε συνεχώς κι έχουμε για σας κάθε πληροφορία για την τεχνολογία αιχμής που θα διευκολύνει το ιατρικο/νοσηλευτικό σας έργο. Σκοπός μας είναι όχι απλά η τεχνολογία για την τεχνολογία , αλλά η τεχνολογία που φέρνει ΛΥΣΕΙΣ στο ιατρικό/νοσηλευτικό έργο και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες Υγείας.


Παρουσίαση των προϊόντων της EnaMed σε
Συνέδρια / Εκθέσεις

Συμμετοχή της EnaMed στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εντατικής

Συμμετοχή της EnaMed στο Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο

Συμμετοχή της EnaMed στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων

Συμμετοχή της EnaMed στην Ελπί(δο)ς Καρδιολογική Διημερίδα

Συμμετοχή της EnaMed στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Tο εξειδικευμένο κι έμπειρο προσωπικό μας, θα σας προτείνει την καλύτερη λύση στο ιατρικό/νοσηλευτικό σας έργο αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες Υγείας.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Σκοπός μας

Η εταιρεία μας προτείνει λύσεις μέσω τεχνολογίας αιχμής που εστιάζει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και βελτίωση των δεικτών ποιότητας, σύμφωνα με τις οδηγίες του οργανισμού ΟΔΙΠΥ Α.Ε.
1. Προστασία ασθενών από πτώση
2. Προστασία προσωπικού από καταπόνηση
3. Μέτρα περιορισμού διασποράς μικροβίων
4. Πρόληψη καρδιολογικών προβλημάτων

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.