Σύστημα μεταφοράς ασθενή μέσω κυλιόμενης επιφάνειας

Πλεονεκτήματα Χρήσης:
✓ προστασία ασθενή από περιττές κι επίπονες πολλές φορές μετακινήσεις αλλά και προστασία προσωπικού απο καταπόνηση
✓ αποτελείται από δυο βάσεις και μια μετακινούμενη επιφάνεια κατάκλισης.Ο ασθενής θα μεταφέρεται από το δωμάτιό του με την μια βάση του συστήματος που θα φέρει και την επιφάνεια κατάκλισης κι όταν εισέρχεται στον άσηπτο χώρο του χειρουργείου, θα ενώνονται οι δυο βάσεις (η βάση με τον ασθενή με την κενή βάση χωρίς επιφάνεια κατάκλισης που θα είναι μόνιμα στο χειρουργικό άσηπτο περιβάλλον) και μόνο όταν η ένωση είναι σταθερή θα επιτρέπει την απεμπλοκή της επιφάνειας κατάκλισης και την εύκολη ολίσθησή της κι ασφάλισή της στην μέχρι πριν κενή βάση /σκελετό του φορείου,λειτουργώντας ως απλό φορείο στο οποίο θα παραμείνει ο ασθενής εντός του άσηπτου περιβάλλοντος μέχρι την είσοδο του στο χειρουργικό τραπέζι.Η αντίστροφη διαδικασία θα γίνεται κατά την έξοδο του ασθενή από το άσηπτο περιβάλλον του χειρουργείου.
✓ Η κάθε βάση να διαθέτει 4 περιστρεφόμενες κατά 360 μοίρες , ρόδες διαμέτρου τουλάχιστον 200 χιλ ,με εύκολο προσβάσιμο φρένο. Να διαθέτουν προστατευτικούς προσκρουστήρες για προστασία από χτυπήματα.
✓ Να είναι στιβαρή κατασκευή με σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι .Να σηκώνει (ασφαλές φορτίο λειτουργάς) τουλάχιστον 230 κιλά.
✓ Η επιφάνεια κατάκλισης να αποτελείται από στρώμα με υλικό υψηλής ποιότητας και άνεσης ,αντιμικροβιακό,βραδύκαυστο κι αδιάβροχο. Να είναι 2 τμημάτων ,με δυνατότητα ανασήκωσης του τμήματος πλάτης.
✓ Να διαθέτει σταθερές ενσωματωμένες χειρολαβές ώθησης που να διευκολύνουν την ολίσθησή της αλλά και την μεταφορά της ως φορείο.
✓ Να διαθέτει ανακλινόμουνα πλαϊνά προστατευτικά κάγκελα που να καλύπτουν σχεδόν όλο το μήκος της επιφάνειας κατάκλισης. Να διαθέτουν επικάλυψη από πλαστικό υλικό τύπου,που να προσδίδει πέρα από άνεση και προστασία από μικροτραυματισμούς.
✓ Διαστάσεις: επιφάνειας κατάκλισης περίπου 60χ190εκ, και το σύνολο κατά την ένωση των δυο βάσεων περίπου 70Χ 410 εκ.
✓ Να παραδοθεί με στατό ορού και υποδοχή για μικροεξαρτήματα (λ.χ ουροσυλλέκτη) αλλά και υποδοχή για φιάλη οξυγόνου, βάση για μονιτορ,υποδοχή για ρολό χαρτιού και να διαθέτει ζώνες ασφαλείας ασθενή.
✓ H προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001&13485 και να είναι ενταγμένη σε σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) σύμφωνα με το Ν.2939/2001 και το Π.Δ. 117/2004.

Σχετικό Video

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις ;

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ENAMED Μ.Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 86, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8022150 & 216 0702085
Fax: 211-0165199
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.