Φορείο Ρυθμιζόμενου ύψους MOBILO

Eπειδή στο φορείο μπορεί να παραμείνει πολλές ώρες ένας ασθενής θα πρέπει πέρα από ευκολία στην μετακίνηση να προσφέρει κι ασφάλεια για τον ασθενή. Το MOBILO είναι η ιδανική επιλογή καθώς :

✓ Μπορεί να είναι (αναλόγως επιλογής) 2 τμημάτων (δίσπαστο) ώστε να γίνεται ανασήκωση μόνο της πλάτης ή (προτείνεται) 3 τμημάτων (τετράσπαστο) έτσι ώστε να μπορεί να λάβει την καθιστική θέση δηλαδή ανύψωση όχι μονο του τμήματος πλάτης αλλά και κλίση των ποδιών.
✓ Η καθιστική θέση βοηθά να νιώθει άνετα ο ασθενής, μειώνοντας τη δυσφορία από πολύωρη αναμονή/παραμονή σε αυτό και να μην γλιστρά προς τα κάτω ( περιορισμός επανατοποθέτησης/λιγότερη απασχόληση και καταπόνηση προσωπικού) αλλά και άνετα/ανθρώπινα να μπορεί να λάβει το ιστορικό ο ιατρός αποκτώντας από την θέση του μια σχέση εμπιστοσύνης μέσω της φροντίδας προς τον ασθενή.
✓ είναι άνετο (επιφάνεια κατάκλισης 70 χ 200 εκ) με πάχος στρώματος 10 εκ, εξαιρετικής ποιότητας στρώμα
✓ Ρύθρμιση ύψους με πετάλ, από πολύ χαμηλά 47 εκ. ώστε να διευκολύνεται η έγερση μικροκαμωμένων ασθενών αλλά και πολύ ψηλά μέχρι και 79 εκ ώστε να μην σκύβει καταπονείται το ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό.
✓ Διαθέτει ενσωματωμένα κάγκελα μεγάλου ύψους 35 εκ, για προστασία ασθενή από πτώση (σημαντικο για υπερδιεγερτικούς ασθενείς)
✓ διαθέτει ακτινοδιαπερατή επιφάνεια για ακτινογραφία ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΕΙΟ: χωρίς ανασήκωση /επανατοποθέτηση ασθενή (προστασία προσωπικού απο καταπόνηση, αμεσότητα στην διάγνωση χωρίς καθυστερήσεις /αναμονές)
✓ θέση Trendelenburg κατ΄12°
✓ διαθέτει δίσκο σίτισης με εργονομική αποθήκευση από κάτω ,και χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα ,τη φιάλη οξυγόνου αλλά και θέσεις για ρολό χαρτιού κτλ καθώς κι ενσωματωμένες χειρολαβές ώθησης
✓ Εξωτερικές διαστάσεις 87 Χ 218,5 για να περνά άνετα από τους ανελκυστήρες ,πόρτες
✓ είναι ΑΘΟΡΥΒΟ για να μην ενοχλεί τους παρευρίσκοντάς κατά τη διακίνησή του στον χώρο.
(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ)

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Καρέκλα μεταφοράς ασθενή RAVELLO

Για την ασφαλή και άνετη διακίνηση ασθενών εντός του νοσοκομείου ή την παραμονή τους στο δωμάτιο δίπλα στην κλίνη. Διαθέτει 4 μοντέλα.

Στοιβαζόμενες καρέκλες μεταφοράς ασθενή

Οι καρέκλες μεταφοράς ασθενή δεν είναι απλά μια άλλη, βελτιωμένη αναπηρική καρέκλα. Δεν είναι απλά μια νέα σχεδιαστική πρόταση. Αυτό που προσφέρουμε με αυτές τις καρέκλες είναι μια πλήρως καινούργια ιδέα στην μεταφορά ανθρώπων με μειωμένη κινητικότητα. Κατάλληλες για ΤΕΠ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ και γενικώς στις "εισόδους" του νοσοκομείου

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις ;

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ENAMED Μ.Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 86, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8022150 & 216 0702085
Fax: 211-0165199
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.