Πρωτοποριακό σύστημα απολύμανσης κεφαλής στηθοσκοπίων
STET CLEAN

Τα στηθοσκόπια αποτελούν πηγή μεταφοράς μικροβίων. Η ανάγκη περιορισμού κι ελέγχου των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, οδήγησε στη κατασκευή του STET CLEAN.

Δείτε ενδεικτικά αναφορά σε μελέτες

Πλεονεκτήματα Χρήσης:
✓ Γρήγορο, Σε 3'απολυμαίνει τη κεφαλή στηθοσκοπίου,με τη μέθοδο UV-C. Ετσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακολούθως στον επόμενο ασθενή και να απολυμανθεί και μπροστά του δίνοντας κύρος και στο έργο σας.
✓ Η μέθοδος UV-C διασπά το DNA και RNA των μικροοργανισμών και σταματά τη διασπορά των μικροβίων από ασθενή σε ασθενή. Διαθέτει στο εσωτερικό του ειδική λάμπα UVC και σχεδίαση ώστε να απολυμαίνει την κεφαλή του στηθσκοπίου πριν το τοποθετήσετε στον επόμενο ασθενή.
✓ Για στηθοσκόπια διαμέτρου κεφαλής στηθοσκοπίων από 46.5 - 47.4 mm)

„Η απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C) είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της σε πολλές εφαρμογές.Η μέθοδος αυτή σε συνδυασμό με αποτελασματική λάμπα μετάδοσης LED, κατέστη εφικτή την εφαρμογή της στην απολύμανση της μεμβράνης των στηθοσκοπίων. “


Μία λύση ακόμα που δίνει η EnaMed για τον περιορισμό διασποράς μικροβίων κι αντιμετώπιση ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Σύστημα απολύμανσης επιφανειών UVDI-360 με υπεριώδη ιονίζουσα ακτινοβολία UVC

Η υπεριώδη ακτινοβολία (UV C) ως γνωστόν διασπά το DNA & RNA των παθογόνων μικροργανισμών (από ebola, μύκητες,φυματίωση, c difficile, MRSA, και δεν ξαναδημιουργούνται! Πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από κάθε χειρουργική αίθουσα μέχρι και στους θαλάμους ασθενών, γραφεία ιατρών, τουαλέτες κτλ!

„Πάνω από 2000 εγκαταστάσεις στην Αμερική. Μόνο το HOPKINS διαθέτει 7 μηχανήματα “
Ήδη και στην χώρα μας το προμηθεύτηκε και παραδόθηκε πρόσφατα υπό covid 19 το ΝΟΣ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ (Δωρεά Ι.Σ.ΝΙΑΡΧΟΣ), ΝΟΣ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΠΑΝ.ΝΟΣ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ (2 τμχ)

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις ;

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ENAMED Μ.Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 86, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8022150 & 216 0702085
Fax: 211-0165199
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.