Μοντέλο EVARIO

Η κλίνη που μπορεί με τα κατάλληλα εξαρτήματα να χρησιμοποιηθεί από τμήματα νοσηλείας αλλά και στην ΜΑΦ και ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Πλεονεκτήματα Χρήσης:
εργονομική ρύθμιση ύψους πολύ ψηλά , μέχρι και 90 εκ (!) έτσι πλέον μπορεί να όρθιο, χωρίς να σκύβει θα μπορεί ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να παρέχει φροντίδα στον ασθενή χωρίς να καταπονείται
ρύθμιση ύψους πολύ χαμηλά από 35 εκ ώστε κι ο μικροκαμωμένος ασθενής εύκολα και με ασφάλεια χωρίς να απασχολεί το προσωπικό να μπορεί να σηκωθεί από την κλίνη.
Ηχητικό σήμα εάν τα φρένα δεν είναι ενεργοποιημένα ,επιπλέον δικλείδα ασφαλείας για προστασία από πτώση και προστασία των πριζών!
Πλενόμενο ακόμα και σε αυτόματα πλυντήρια (τούνελ) προσφέροντας λύσεις για τον περιορισμό διασποράς μικροβίων. (Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω.)
✓ Γερμανικής προέλευσης: εγγύηση ποιότητας
" δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχτηκε από το Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος στο μεγάλο έργο αντικατάστασης 800 περίπου κλινών (Κλινικών - ΜΕΘ - Ψυχιατρικής) στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το 2020"
Πλέον οι ασθενείς θα επωφελούνται δυνατοτήτων σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών με ιδιαίτερα χαμηλό ύψος ( φτάνει στα 35 εκ)ώστε με ασφάλεια να διευκολύνεται η έγερση ακόμη και μικροκαμωμένων ασθενών .Το προσωπικό θα μπορεί πιο άνετα να παρέχει την φροντίδα του ασθενή χάρη στο εργονομικό ύψος της κλίνης ( φτάνει μέχρι 90 εκ!) ώστε να μη σκύβει ...Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. - Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ είναι υποχρέωση κάθε υγειονομικής αρχής.

Σχετικά Videos


Έχετε περισσότερες ερωτήσεις ;

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ENAMED Μ.Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 86, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8022150 & 216 0702085
Fax: 211-0165199
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.