Καινοτόμο Holter ΗΚΓ
14 ημερών
Χωρίς καλώδια!

Εσείς ακόμα χρησιμοποιείτε Holter ρυθμού με καλώδια;;;

Επειδή η ανίχνευση σιωπηρών & σπάνιων αρρυθμιών είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δεν αρκεί το σύνηθες ως τώρα Holter ρυθμού 24-48ωρών, το αυτοκόλλητο επίθεμα AT Patch φέρνει τη λύση!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Innovation Award Honorees - CES 2022

Κατάλληλο για:
✓ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΣΥΜΠΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ) με ότι όφελος συνεπάγεται και για τα οικονομικά της υγείας
✓ Άτομα με δυσκολία πρόσβασης σε υγειονομικές αρχές, κλινικές, ιατρεία (ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας) να έχουν έγκαιρη, αναλυτική και απομακρυσμένη καρδιολογική διάγνωση ,συμβάλλοντας στο κοινωνικό έργο
✓ Προληπτικό έλεγχο σε αθλητικές ακαδημίες/συλλόγους
✓ Οργάνωση/συμπλήρωση υποδομής κατ οίκον νοσηλείας για αποσυμφόρηση υγειονομικών αρχών.
✓ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ :ένταξη σε προγράμματα ΕΣΠΑ( «κοινωνικό ταμείο») για διεξαγωγή μελετών λχ παρακολούθηση μιας ομάδας ασθενών λχ μετά covid για μυοκαρδίτιδα (;;) , ή ασθενών που για άλλο σκοπό προσέρχονται στο νοσοκομείο «ανυποψίαστοι» αν έχουν καρδιολογικά προβλήματα και διεξαγωγή συμπερασμάτων , παρακολούθηση ασθενών ΑΜΕΑ
✓ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ προληπτικό έλεγχο (συμπληρωματικά)κτλ

Επίσημη 1η παρουσίαση στο 42ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο 21-23 Οκτωβρίου 2021

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ «ΕΡΓΑΛΕΙΑ»

✓ Holter για συνεχή καταγραφή του ΗΚΓ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ («πιάνει» και το πιο σπάνιο «επεισόδιο» συμβάλλοντας στην σωστότερη διάγνωση/αγωγή)
✓ Μικρό σε μέγεθος (σαν λευκοπλάστ!) με μικροτσίπ &μπαταρία, τοποθετείται άνετα κοντά στο στέρνο. (εύκολα αποδεκτό από τους ασθενείς, ακόμη και το καλοκαίρι ανεμπόδιστα το φέρει πάνω του –ενθαρρύνει να κάνουν την εξέταση ασθενείς που δεν «αντέχουν» την καλωδίωση με τα συμβατικά holter )
✓ Λόγω του μεγέθους ο ασθενής μπορεί ανεμπόδιστος να κάνει τις δραστηριότητές του (έτσι μπορεί να διαγνωστεί πως επηρεάζουν οι δραστηριότητές του την καρδιακή του λειτουργία)
✓ Λόγω του μεγέθους του δεν χάνεται χρόνος στην τοποθέτησή του (παραγωγικότητα, μείωση αναμονής κτλ)
✓ Αδιάβροχο (ο ασθενής μπορεί να κάνει μπάνιο χρησιμοποιώντας το)
✓ Εύκολη τοποθέτηση χωρίς να φέρει σε αμηχανία τον ασθενή (ιδιαίτερα τις γυναίκες) καθώς δεν χρειάζεται να γδυθούν αφού δεν έχει καλώδια τοποθέτησης (τοποθέτηση στο στέρνο)
✓ Επειδή δεν έχει καλώδια ,δεν υπάρχουν «παράσιτα» που δυσκολεύουν την καταγραφή/ανάγνωση/ανάλυση κι ακολούθως δεν απαιτούνται «ψηφιακά φίλτρα ανάλυσης » που «κόβουν « από την σωστή ανάλυση »
✓ Εφαρμογή τηλεμετρίας (μετάδοση δεδομένων μέσω Bluetooth /ή και μέσω κοινού καλωδίου μέσω υπολογιστή), η οποία ενθαρρύνει συνεργασίες με γενικούς ιατρούς κτλ σε απομακρυσμένες περιοχές, ανταλλαγή γνώμης κτλ.
✓ Κάθε ασθενής μπορεί προληπτικά 1 φορά τον χρόνο να κάνει την εξέταση, οφείλει να ενημερωθεί από τον ιατρό τους για την ύπαρξη και δυνατότητα (ενθαρρύνει την πρόληψη λόγω της εύκολης αποδοχής της μεθόδου)
✓ Αυτόματη ανάλυση ή ανάλυση με κριτήρια από χειριστή.
✓ Χωρίς ετήσιες συνδρομές κι εξαρτήσεις από κυβερνοχώρους ή επιπλέον κόστη λόγω όγκου αποθηκευμένων δεδομένων κτλ….εσείς αγοράζεται μόνο το λογισμικό και το «επίθεμα holter» το αγοράζει ο ασθενής από εμάς (ή ότι άλλο διευκολύνει) ξέρετε εξ αρχής το κόστος χωρίς σαν υπάρχουν «γκρίζα κόστη..».

Παρουσίαση στο Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο 20-22 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το AT Patch Ασύρματος ΗΚΓ παρακολούθησης 14 ημερών ;

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


ENAMED Μ.Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Αμαρουσίου Χαλανδρίου 86, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8022150 & 216 0702085
Fax: 211-0165199
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©EnaMed LTD. All rights reserved. Powered by EarthOnWire.